In het oog springende producten

Koel- en diepvrieskasten voor merchandising

Koel- en diepvrieskasten voor merchandising

De speciaal voor merchandising ontwikkelde koel- en vrieskasten hebben één belangrijk doel: het verhogen van de impulsverkopen van uw dranken en andere producten.

De apparaten kunnen gemakkelijk worden gereinigd en zijn eenvoudig op te slaan om tijdens piekmomenten snel voor extra koelcapaciteit te zorgen. De spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit uit zich in lage gebruikskosten en een solide ontwerp dat is berekend op een lang en intensief gebruik.

Gepersonaliseerde modellen

Liebherr exclusive branding

Liebherr heeft één van ’s werelds grootste assortimenten op het gebied van koelen en vriezen. Voor iedere behoefte of toepassing hebben we een passend model. Toch zijn er regelmatig vragen om een bepaald model te kunnen personaliseren. Dat is mogelijk met Liebherr exclusive. Unieke koel- en vriesapparaten met een geheel eigen look. Vanaf 25 stuks kunt u een standaard koel- of vrieskast naar eigen inzicht vorm geven zodat deze volledig aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Total Cost of Ownership (TCO)

De aanschafprijzen van professionele koel- en vrieskasten zijn gemakkelijk te vergelijken. Het is lastiger om te bepalen of de meerprijs die voor een merk moet worden betaald ook gerechtvaardigd is. In dat geval komen namelijk ook andere kosten als energiekosten, onderhoud- en reparatiekosten en subsidies in beeld. Het gaat dan om de totale kosten tijdens de levensduur van het apparaat, de totale kosten van eigendom.

Een apparaat dat in aanschaf goedkoper is, kan uiteindelijk toch veel duurder zijn. Het energieverbruik van koel- en vriesapparaten, die 365 dagen per jaar 24 uur per dag aan staan, heeft een grote invloed op de totale gebruikskosten. Een goedkoop maar onzuinig apparaat kan daardoor na 5 jaar gebruik ineens niet meer zo voordelig zijn.

De professionele koel- en vrieskasten van Liebherr onderscheiden zich met een laag energieverbruik en dus lage energiekosten. Wij bieden 5 jaar zekerheid op onze producten omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze professionele apparaten. En Liebherr houdt tot 10 jaar na het laatste productiejaar originele onderdelen op voorraad, waardoor een Liebherr ook na 10 jaar nog kan worden gerepareerd en niet direct hoeft te worden afgedankt. Dat draagt niet alleen bij aan uw doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen maar is uiteindelijk ook vanuit kosten- en milieuperspectief de betere keuze.

Assortiment Merchandising© Liebherr Appliances Belgium nv. Alle rechten voorbehouden.