Altijd een passende oplossing

Koel- en vrieskasten voor hotellerie en gastronomie

Gastronomie koel- en vrieskasten

In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt, is het van belang dat etenswaren goed gekoeld zijn én blijven.

De door Liebherr speciaal voor de gastronomie ontwikkelde apparaten onderscheiden zich daarom met een maximale opslagcapaciteit, een constante temperatuur in het interieur en een laag energieverbruik. Ook bij intensief gebruik en een omgevingstemperatuur van 43°C waken deze koel- en vriesapparaten voor de gastronomie over de kwaliteit van de opgeslagen producten. Ons ruime assortiment biedt altijd een passende oplossing voor een nieuwe of bestaande keuken.

De beste in zijn klasse

Meer dan 65 jaar de
koel- en vriesspecialist

Total Cost of Ownership (TCO)

De aanschafprijzen van professionele koel- en vrieskasten zijn gemakkelijk te vergelijken. Het is lastiger om te bepalen of de meerprijs die voor een merk moet worden betaald ook gerechtvaardigd is. In dat geval komen namelijk ook andere kosten als energiekosten, onderhoud- en reparatiekosten en subsidies in beeld. Het gaat dan om de totale kosten tijdens de levensduur van het apparaat, de totale kosten van eigendom.

Een apparaat dat in aanschaf goedkoper is, kan uiteindelijk toch veel duurder zijn. Het energieverbruik van koel- en vriesapparaten, die 365 dagen per jaar 24 uur per dag aan staan, heeft een grote invloed op de totale gebruikskosten. Een goedkoop maar onzuinig apparaat kan daardoor na 5 jaar gebruik ineens niet meer zo voordelig zijn.

De professionele koel- en vrieskasten van Liebherr onderscheiden zich met een laag energieverbruik en dus lage energiekosten. Wij bieden 5 jaar zekerheid op onze producten omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze professionele apparaten. En Liebherr houdt tot 10 jaar na het laatste productiejaar originele onderdelen op voorraad, waardoor een Liebherr ook na 10 jaar nog kan worden gerepareerd en niet direct hoeft te worden afgedankt. Dat draagt niet alleen bij aan uw doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen maar is uiteindelijk ook vanuit kosten- en milieuperspectief de betere keuze.© Liebherr Appliances Belgium nv. Alle rechten voorbehouden.