Liebherr Exclusive

Gepersonaliseerde modellen

Unieke koel- en vriesapparaten met een geheel eigen look. Al vanaf 25 stuks zijn er mogelijkheden om een standaard koel- of vrieskast naar eigen inzicht vorm te geven zodat deze volledig aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Met Liebherr Exclusive kiest u niet alleen voor een kwalitatief hoogwaardig apparaat, maar krijgt u tegelijkertijd ook de aandacht voor uw merk en producten.

Er zijn verschillende manieren om een Liebherr apparaat te individualiseren.

Individueel kleurontwerp

Met een individueel kleurontwerp kan uw merk op een opvallende manier worden gepresenteerd en kunnen uw producten op een nog aantrekkelijkere manier worden gepresenteerd. Diverse materialen en effecten kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld zijwanden, deurframe, handgreep, sokkel, displayframe en interieur aan te passen.

Gebruik de vele mogelijkheden van digitale direct-druktechnologie. Bij deze techniek wordt naar keuze uw reclameboodschap of motief direct op de staalplaat van het apparaat gedrukt. Of het nu om een fotorealistische weergave van uw producten, een artistiek motief of een perfect geënsceneerd bedrijfslogo gaat, communiceer dankzij 180° ontwerpopties creatieve en krachtige reclameboodschappen.

Al vanaf 25 stuks is een volledige individualisering mogelijk. Daarbij gebruiken we de CMYK kleurruimte, de actueel geldende productiestandaard bij digitale vierkleurendruk. We printen op behuizingen en deuren in een haarscherpe kwaliteit.

Voordelen van digitale direct-druktechnologie:

  • Optische verfijning door briljante kleuren, hoge resolutie en driedimensionale weergave;

  • Individueel en flexibel ontwerp met effectieve reclameboodschappen;

  • Verhoog naamsbekendheid en verkoop;
  • 180° branding: het ontwerp wordt rechtstreeks op het oppervlak gedrukt en over de randen van het apparaat geleid;

  • Gemakkelijk te reinigen, kras- en UV-lichtbestendig;
  • Onopzettelijke of opzettelijke verwijdering is onmogelijk;
  • Het apparaat wordt ter bescherming van het design geleverd met folie.

Glasdeur sticker

Op de glasdeur kunnen stickers met zelf ontworpen motieven worden geplakt. De stickers zijn ook verkrijgbaar als “niet-permanent”, die op elk moment gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder zichtbare sporen achter te laten.

3D-branding

3D-brandings geven een apparaat een buitengewone aantrekkingskracht en openen volledig nieuwe mogelijkheden voor het creatief gebruik van afbeeldingen. Een speciaal proces maakt het mogelijk om hoogwaardige stickers te produceren met behulp van 3D-printen (lenticulair proces). Er wordt gewerkt met verschillende printniveaus en lagen op de beglazing wat in combinatie met het juiste belichting resulteert in een 3D effect. Zo wordt ieder apparaat een blikvanger en stimuleert impulsaankopen.

BlackSteel

BlackSteel is een exclusief en visueel aantrekkelijk zwart roestvrij staal dat het apparaat een modern en hightech uitstraling geeft. Dankzij de SmartSteel afwerking van de deuren en zijwanden wordt de zichtbaarheid van vingerafdrukken aanzienlijk verminderd. BlackSteel is gemakkelijk schoon te maken en veel minder gevoelig voor krassen.

LED-verlichting geïntegreerd in de glasdeur

Een zelf ontworpen motief kan in de glazen deur worden gegraveerd en vervolgens worden verlicht. Alleen het motief licht op en komt daarmee het best tot zijn recht. De gravure bevindt zich tussen de twee isolatieglasplaten (alleen mogelijk bij FKv 503).

Naast het exterieur zijn er, afhankelijk van het soort product, nog vele andere mogelijkheden om het product te individualiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.© Liebherr Appliances Belgium nv. Alle rechten voorbehouden.