Voor een optimale productie

Koel- en vrieskasten voor bakkerij en banketbakkerij

Koelen voor bakkerij

Geen enkele bakker en banketbakkerij kan meer zonder koeling. Voor een optimale productie is het gebruik van koeling onmisbaar.

Uniforme platen van 60 x 40 cm (60 x 80 cm) schuiven dan ook gemakkelijk in de speciaal voor de bakkerij ontwikkelde koel- en vrieskasten. Een uitgekiende luchtgeleiding voorkomt uitdroging van de producten maar ook een stabiele temperatuur en een juiste luchtvochtigheid zijn cruciaal. Beide kunnen dan ook apart worden ingesteld. Om te voldoen aan de hygiëne eisen zijn de apparaten eenvoudig te reinigen. En dankzij de hoge stelpoten ook onder het apparaat.

Be beste in zijn klasse

Meer dan 65 jaar de
koel- en vriesspecialist

Total Cost of Ownership (TCO)

De aanschafprijzen van professionele bakkerij koel- en vrieskasten zijn gemakkelijk te vergelijken. Het is lastiger om te bepalen of de meerprijs die voor een merk moet worden betaald ook gerechtvaardigd is. In dat geval komen namelijk ook andere kosten als energiekosten, onderhoud- en reparatiekosten en subsidies in beeld. Het gaat dan om de totale kosten tijdens de levensduur van het apparaat, de totale kosten van eigendom.

Een apparaat dat in aanschaf goedkoper is, kan uiteindelijk toch veel duurder zijn. Het energieverbruik van koel- en vriesapparaten, die 365 dagen per jaar 24 uur per dag aan staan, heeft een grote invloed op de totale gebruikskosten. Een goedkoop maar onzuinig apparaat kan daardoor na 5 jaar gebruik ineens niet meer zo voordelig zijn.

De professionele bakkerij koel- en vrieskasten van Liebherr onderscheiden zich met een laag energieverbruik en dus lage energiekosten. Wij bieden 5 jaar zekerheid op onze producten omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze professionele apparaten. En Liebherr houdt tot 10 jaar na het laatste productiejaar originele onderdelen op voorraad, waardoor een Liebherr ook na 10 jaar nog kan worden gerepareerd en niet direct hoeft te worden afgedankt. Dat draagt niet alleen bij aan uw doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen maar is uiteindelijk ook vanuit kosten- en milieuperspectief de betere keuze.© Liebherr Appliances Belgium nv. Alle rechten voorbehouden.